Informatie Antroposofie – Huisartspraktijk Sentebibu – Amsterdam Zuid-Oost

Uitgangspunt in ons mensbeeld is dat ieder mens een uniek individu is die voortdurend in ontwikkeling blijft. Sentebibu praktijk brengt een concept waar verschillende zorgmogelijkheden als één samenhangend geheel gegeven worden. Wij sluiten ons hiermee aan bij de integratieve geneeskunde. Dat zijn voor ons vooral inzichten uit reguliere en antroposofische geneeskunde en Chinese geneeskunde/acupunctuur.

Klik hier voor meer informatie over Antroposofie

Voor het gebruik van email consult dient u de gezamenlijke mailbox te gebruiken om de praktijkmedewerkers een vraag te stellen. De assistenten zorgen ervoor dat een van onze medewerkers uw vraag beantwoordt.

Inschrijving praktijk
Nieuwe patiënten kunnen ingeschreven worden, maar alleen de patiënten die niet afwijzend staan tegenover alternatieve behandelingen, homeopatische- en antroposofische geneeskunde.

Als u daar bezwaren tegen heeft, raden wij u aan een andere huisarts te zoeken.

Informatie Antroposofie

Uitgangspunt in ons mensbeeld is dat ieder mens een uniek individu is en voortdurend in ontwikkeling blijft. Sentebibu therapeuticum brengt een concept waar verschillende zorgmogelijkheden als één samenhangend geheel gegeven worden. Wij sluiten ons hiermee aan bij de integratieve geneeskunde. Dat zijn voor ons vooral inzichten uit reguliere en antroposofische geneeskunde en Chinese geneeskunde en -acupunctuur.
Integratieve geneeskunde erkent zowel regulier als aanvullende behandelmogelijkheden, waaronder kunstzinnige therapiën. De keuze van behandeling wordt altijd samen met u gemaakt, afhankelijk van uw wensen en de inzichten van de behandelend arts.
NHG accreditatie geldt alleen voor de reguliere huisartsen organisatie, niet voor de antroposofische zorg en acupunctuur.

 

 

De Weleda apotheek voor zelfzorgmiddelen en verzorgingsproducten     www.weleda.nl

 

 

 

 

 

 

Andere Antroposofische huisartsen in Amsterdam :

Antroposofische huisartsen in samenwerking met het Ita Wegmanhuis:

Th. Kelling & O.van der Cingel Weteringschans 72 1017 XR Amsterdam Th. Kelling 020 638 70 57  O. van der Cingel 020 624 92 28

D. Gaymans & M. Hylkema (voorheen praktijk R. Nijhof)*
J. Verhulststraat 41 1071 MS Amsterdam 020 673 05 10

P. Grannetia
J. Verhulststraat 41 1071 MS Amsterdam 020 673 37 01

Antroposofische huisartsen, werken samen in huisartsenpraktijk en therapeuticum De Stroom:

M. van Deutekom
Stadionweg 216 1077 TE Amsterdam 020 612 98 98

S. Terborg*
Stadionweg 216 1077 TE Amsterdam 020 673 75 01

T. Posthuma
Stadionweg 216 1077 TE Amsterdam 020 685 17 72

Consultatief arts

A. Rumke
rumke@xs4all.nl

*deze artsen zijn nog niet antroposofisch gecertificeerd, maar schrijven wel antroposofische medicijnen en therapieën voor.