Medewerkers – Huisartspraktijk Sentebibu – Amsterdam Zuid-Oost

Uitgangspunt in ons mensbeeld is dat ieder mens een uniek individu is die voortdurend in ontwikkeling blijft. Sentebibu praktijk brengt een concept waar verschillende zorgmogelijkheden als één samenhangend geheel gegeven worden. Wij sluiten ons hiermee aan bij de integratieve geneeskunde. Dat zijn voor ons vooral inzichten uit reguliere en antroposofische geneeskunde en Chinese geneeskunde/acupunctuur.

Klik hier voor meer informatie over Antroposofie

Voor het gebruik van email consult dient u de gezamenlijke mailbox te gebruiken om de praktijkmedewerkers een vraag te stellen. De assistenten zorgen ervoor dat een van onze medewerkers uw vraag beantwoordt.

Inschrijving praktijk
Nieuwe patiënten kunnen ingeschreven worden, maar alleen de patiënten die niet afwijzend staan tegenover alternatieve behandelingen, homeopatische- en antroposofische geneeskunde.

Als u daar bezwaren tegen heeft, raden wij u aan een andere huisarts te zoeken.

Medewerkers

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

HUISARTSEN:


A.J. Reinier van der Leij         Antroposofisch werkend huisarts & gecertificeerd Acupuncturist

m.i.v. 28 september : dinsdag, woensdagochtend en donderdagochtend. Acupunctuur op dinsdagmiddag.

”Sommigen van u vragen mij weleens naar mijn pensioendatum. Die datum staat nog niet vast, maar ik heb wel de leeftijd om hier over na te denken. Daarom ben ik op zoek naar een goede huisarts erbij om in de toekomst de praktijk aan over te dragen. Als u een geschikte huisarts kent voor onze praktijk, dan hoor ik het graag.”

 

J. Heun  huisarts. op maandag, dinsdag en donderdag en op andere dagen wanneer dokter van der  Leij niet aanwezig kan zijn.

J. Dries antroposofisch werkend huisarts, op vrijdag


ASSISTENTEN:
Violetta Mirabella               Coördinerend assistente           

Bella Adjaidoo                       Assistente

Erika Baquerizo                   Assistente


PRAKTIJKONDERSTEUNERS:


Lorita Monsanto POH somatiek                                                                                                                                                                                                                                                                 Praktijk ondersteuner/lifestyle coach-> is gespecialiseerd in het begeleiden van patiënten met diabetes, vasculaire risicogroep CVRM en patiënten met astma en/of COPD.

Het streven is: het ontwikkelen van gezond gedrag staat voor de patiënt en POH centraal.
Zij werkt om de week op maandag in de Garstkamp en elke dinsdag en woensdag in de praktijkruimte boven de apotheek Vogeltjeswei.

Amina van Staverden POH GGZ
Praktijk ondersteuner GGZ- gesprekstherapie: ->  Zij houdt spreekuur op maandag, eens in de 2 weken ook op vrijdag in de praktijkruimte boven de apotheek Vogeltjeswei.

Emily Hewitt POH Ouderenzorg
Praktijkondersteuner ouderenzorg, zij ondersteunt die ouderen die thuis wonen en met complexe  problematiek te maken hebben. Aandachtsgebieden zijn eenzaamheid, fysieke ongemakken door ouderdom en (beginnende) dementie. Zij werkt op woensdagochtend.


PRAKTIJKMANAGER :
Paula van der Horst