Medewerkers – Huisartspraktijk Sentebibu – Amsterdam Zuid-Oost

Woensdag 22 juni tussen 2 en 5 bent u welkom  in de bewonersruimte Vogeltijeswei (ingang tuin Pikoletstraat- achter de apotheek) om dokter van der Leij gedag te zeggen en kennis te maken met zijn opvolger dokter Jetse Heun. 

Klik hier voor meer informatie over Antroposofie

Voor het gebruik van email consult  wachten wij op het nieuwe computersysteem Gezond.nl  Zodra dit werkt, vindt u hier de informatie.

Inschrijving nieuwe patiënten is mogelijk, neem uw ID en verzekeringsbewijs mee voor de inschrijving. U kunt patient worden als u in postcodegebied 1101 - 1115 woont.

I.v.m. de maximale aanrijdtijd van 10 minuten, kunnen er alleen visites gedaan worden als u in het postcode gebied woont en dus niet verder dan 10 minuten van de praktijk. Woont u verder weg ? Dan raden wij u aan een huisarts in uw buurt te zoeken.

 

Medewerkers

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

HUISARTSEN:

Jetse Heun  huisarts  Praktijkhouder – per 1 mei neemt dokter  Jetse Heun de praktijk over van dokter van der Leij.

We organiseren woensdagmiddag 22 juni tussen 2 en 5 een gezellige bijeenkomst om dokter van der Leij gedag te zeggen en kennis te maken met dokter Jetse Heun. Locatie : Bewonersruimte Vogeltjeswei, ingang via de tuin achter de apotheek.

P.T. Htun huisarts

A.J. Reinier van der Leij   ”Sommigen van u vragen mij weleens naar mijn pensioendatum. Die datum is gekomen. Per 1 mei draag ik de praktijk over aan dokter Heun, die hier al enige tijd werkt.”

 

Wanneer we geen huisarts op de praktijk hebben, wordt door andere praktijken alleen de urgente zorg verleend.


ASSISTENTEN:
Violetta Mirabella               Coördinerend assistente           

Bella Adjaidoo                       Assistente

Erika Baquerizo                   Assistente


PRAKTIJKONDERSTEUNERS:

Amina van Staverden POH GGZ
Praktijk ondersteuner GGZ- gesprekstherapie: ->  Zij houdt spreekuur op maandag, eens in de 2 weken ook op vrijdag in de praktijkruimte boven de apotheek Vogeltjeswei.